NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolje turističke agencije u gradu

NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolje turističke agencije u gradu

Putovanja su prava radost, ali da bi sve prošlo baš kako treba, potrebno je imati dobrog organizatora. Turističke agencije u našem gradu imaju najrazličitije moguće ponude, ali među njima se ističu neke koje su posebno "legle" Novosađanima.

Pitali smo naše čitaoce koju turističku agenciju u Novom Sadu bi preporučili i zbog čega, pa smo na osnovu brojnih odgovora formirali listu onih koje su zadobile majviše poverenja.


Ovo je lista TOP 5 turističkih agencija prema glasovima naše ankete:


"PUTOKAZ 021 NS"

Sa ubedljivim brojem glasova, na prvom mestu naše liste našla se novosadska agencija za koju važi da imaju sjajne jednodnevne izlete, najbolje vodiče i zanimljive destinacije.

Oni koji su putovali sa njima kažu da su tačni, sigurni, inovativni, fer i korektni, ljubazni, odlično organizovani, tačni i laki za dogovor, organizuju predivna putovanja, ispoštuju svakog putnika, a ture su im po pristupačnim cenama.

Kada se vratimo kući, imamo fantastične uspomene, nove prijatelje i sjajne doživljaje.Uvek i rado sa njima u nove avanture – podelila je svoj utisak jedna od učesnica naše ankete.

Novosađani smatraju da je ovo agencija u koju možete imati poverenje, te da su postavili visoke standarde što se tiče vođenja putovanja..

Interesantni izleti, nove destinacije, odlicčni vodiči i normalne cene, povoljni aranzmani, dobro osmisljene ture, pravo je uživanje ići sa njima – glase neke od pohvala.


Oduševljavaju ih odlično osmišljeni i originalni programi, jer uvek pronađu nešto novo i drugačije.

Pre svega ljubav prema poslu koja se ogleda u organizovanju brojnih sadržaja, poznavanju materije daleko iznad granica osnova, izuzetno poštovanje putnika. Sve u svemu profesionalizam protkan ljubavlju – opisala je jedna od putnica.

Posebno naglašavaju preciznost i pedantnost u organizaciji putovanja, kao i izuzetno poštovanje prema svojim putnicima.

Specijalizovani su za putovanja u Mađarsku i Rumuniju i sa njima sam otkrila sjajna mesta u ovim državama. Minimum par puta tokom godine idem sa njima na jednodnevne izlete i toplo ih svima preporučujem. Izuzetni vodiči su pravi domaćini. Preporuka svima – glasi još jedan utisak.


"TOP TRAVEL"

Za vlasnicu agencije Sanju Stojaković naši sugrađani kažu da je profesionalna, tačna, detaljna, uvek nasmejana, spremna za pronađe najbolju destinaciju za vas, pazi na svaki detalj i pre i tokom i posle putovanja, ne postoje problemi već rešenja kad ste kod nje.

Pouzadni, tačni, odgovorni, sa njima je odmor zaista odmor. Naći će aranžman po vašoj meri – glasi jedan od utisaka.

Novosađani koji biraju ovu agenciju ističu ljubaznost, profesionalnost i predusretljivost.

Najbolji su jer su ljubazni, brzi, puni preporuka za neodlučne i ne odustaju dok ne nađu pravo putovanje – kaže zadovoljna putnica.


"ART OF TRAVEL"

Sa istim brojem glasova kao i "Top Travel", na našoj listi našla se i agencija koja, kako su to lepo rekli njihovi poštovaoci, organizuje putovanja koja se pamte.

Unikatna putovanja, koja niko ne radi na takav način, prava umetnost – impresionirana je jedna od naših sugrađanki načinom na koji radi "Art of travel".


"ELNOS TOURS"

Novosadska agencija koja posluje duži niz godina svojim načinom poslovanja stekla je veliki broj putnika koji su im verni.

Tačni, odgovorni i sigurni, ispoštuju sve što su obećali – gotovo na isti način ih opisuju oni koji su im dali svoj glas.

Takođe, njihovi putnici primećuju da ova agencija ima najbolje vozače i odlične vodiče.


"TANGO TRAVEL"

Agenciju "Tango Travel" bije glas da ima najbolji odnos cene i kvaliteta. Za vlasnicu ove agencije, Sašu Kosanić, klijenti imaju najlepše reči.

Uvek ću ih rado preporučiti, uvek iskreni, ljubazni, susretljivi... Jednom došla i rado ostala – opisuje jedna naša augrađanka.

Ljubaznost, posvećenost, poštenje, spremnost da izađu u susret i ponude najbolju opciju, epiteti su koje su u ovoj agenciji zaradili svojim odnosom prema poslu.

Gde god sam sa njima išla, nikad nijedan problem imala nisam. Preporučujem ih svim svojim prijateljima, a znam da su i oni bili više nego zadovoljni – naglašava jedna od putnica.


Pored pomenutih iz TOP 5, naši sugrađani bili su još zadovoljni i sa agencijama "Maestral", "Deus Travel", "Mozaik 021 travel" i "Promo Travel".

Oceni vest:
14
18

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • maks

    pre 195 dana i 8 sati

    Sve subagenti sa nikakvom ponudom.. ej Elnos turs nisu mrdnuli dalje od Grčke..

    Oceni komentar:
    4
    27
  • Globtroter

    pre 195 dana i 7 sati

    Mozemo li saznati kako ste dosli do ovih razultata? Anketa, intervju? Broj ispitanika? Mozemo li dobiti neku statistiku, neki dokukent, rezultat istrazivanja kome stvarno mozemo verovati? Ko su lica koja su ispitivana, odakle su, pol, obrazovanje? Ovako mi ovo lici samo na placenu reklamu, jeftiniju varijantu

    Oceni komentar:
    4
    54
  • Neko

    pre 195 dana i 3 sata

    Nemoguce da niko od ispitanika nije pomenuo "Kontiki travel". Licno sam cula u autobusu gradskom gde jedna gospodja hvali se da svake godine putuje sa porodicom preko Kontikija u Grcku i da su joj oni najsigurniji. Zasto neprikazete osobe kako ste ih intervjuisali i sta su odgovorili na RTV - vojvodjanske razglednice pa da vam poverujemo.

    Oceni komentar:
    2
    25
  • nema deda mraza

    pre 194 dana i 20 sati

    @Neko
    zato ja sa salvadorom i cerkom firme kontiki ekstremno lose iskustvo.
    ukraden ugovoren dan, 19 sati na aerodromu cime je izgubljen jos jedan dan, na odredistu dani izleta namesteni na dan polaska i odlaska i soping turu organizuju nedeljom.

    Oceni komentar:
    1
    6
  • Ana

    pre 194 dana i 19 sati

    Astra Tours 021 je najbolja

    Oceni komentar:
    3
    7
  • Pera

    pre 194 dana i 19 sati

    Ma kome vi to prodajete,onaj iz Putokaza iz udruzenja vodica i turisticke organizacije NS,sami sebi daju nagrade...Vi ste smesni,gde su vam jedna Sabra koja ima pola Grcke i nikad problema, gde vam je Globus koji ima najvise putnika u NS,ima 200 koncerata i izleta godisnje na koje vodi, gde vam je Evropa turs,koja isto radi gomilu putovanja,onda Astra.....Realno od prih 5 ja nisam cuo za 3 a putujem non stop..tako da ,tu namestenu pricu prodajte nekom drugom

    Oceni komentar:
    3
    21
  • Pera

    pre 194 dana i 15 sati

    vrlo lose placena reklama...Ima ih bar 10 koje treba da budu na lusti pre vecine ovih sa liste..tako da ovo je smesno..

    Oceni komentar:
    2
    16
  • Ivana

    pre 194 dana i 7 sati

    Kontiki! Putujem sa njima dve decenije i uvek sve savrseno.

    Oceni komentar:
    5
    4
  • Rosa

    pre 194 dana i 3 sata

    Eh, Elnos odavno vise nije medju najboljima....nemaju svoje autobuse, moras platiti oko 150 evra put u autobusu koji prokisnjava. ne znam odakle Vam ova lista, mora da je napravljena pre 10 godina.

    Oceni komentar:
    1
    8
  • Duda

    pre 194 dana i 2 sata

    Naj bolj mi je Enos agencija, godinama putujem sa njom, do sada nisam imala problema se nekih mali zamerki. Naj bolji su.

    Oceni komentar:
    7
    4