Programerska firma iz NS pokreće konkurs za dodelu bespovratnih sredstava

Programerska firma iz NS pokreće konkurs za dodelu bespovratnih sredstava

"Vivify Ideas" pokreće svoj prvi konkurs za dodelu bespovratnih sredstava organizacijama u Srbiji koje rade na unapređenju društva i poboljšanju položaja marginalizovanih društvenih grupa.

 

Konkurs je otvoren do 15. oktobar 2018. godine, a biće dodeljeno 800.000 dinara.

Na konkurs mogu da apliciraju: udruženja građana, neformalne grupe, ustanove, institucije, svi oni koji imaju ideje i sposobni su da poboljšaju uslove života u sredini u kojoj žive, osobe koje imaju volju i ideje kako sa komšijama i prijateljima da ostvare pozitivnu promenu. 

- "Vivify ideas" je programerska firma iz Novog Sada osnovana 2013. godine. Pored kvalitetnog i profesionalnog rada, "Vivify" je osnovao i Društveni Fond. Svakog meseca, dva odsto od ukupnog profita firme se izdvaja u Društveni fond i sredstva se dodeljuju osobama i organizacijama koji rešavaju neke od problema našeg društva - saopštavaju organizatori. 

Detaljnije o konkursu možete saznati OVDE.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Coko bananica

  pre 497 dana i 2 sata

  Lepo! Dobar primer za druge kompanije, pa i medije. Umesto da ulažu u razne zadruge, da daju mladima sredstva da sprovedu ideje koje nam mogu pomoći, a sigurno da ih imaju.

  Oceni komentar:
  0
  3
novosadsko porodilište jkp lisje Dom zdravlja Novi Sad Novosadska racija servisne informacije novi sad astrologija kina zodijak bez vode uhapšen diler zdravlje privremena izmena trase isključenje vode matičar novi sad JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja izmena trase autobusa gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bebe obeležavanje novosadske racije horoskopski znaci klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija sahrane novi sad vlada srbije dnevni horoskop JGSP "Novi Sad" horoskop