Protesti i blokade poljoprivrednika se nastavljaju i šire

Protesti i blokade poljoprivrednika se nastavljaju i šire

Pregovori poljoprivrednika okupljenih oko Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije i Udruženja Stig iz Požarevca sa predstavnicima Vlade Srbije su propali, pa će se protesti i blokade nastaviti i proširiti.

Kako su u petak uveče u Novom Sadu novinarima ispred zgrade Pokrajinske vlade izjavili predstavnici zemljoradnika Mileta Slankamenac i Radoslav Adamović, ništa nije dogovoreno, a nezadovoljstvo među paorima je sve veće.

Adamović je rekao da će blokada biti još više po Srbiji i da se nezadovoljni ljudi već javljaju. Prema informacijama sa kojima raspolažu blokade su trenutno u Subotici, Somboru, Titelu i Rači. Ujedno se zahvalio Novosađanima na strpljenju i podršci.

Mileta Slankamenac je izjavio da će u subotu u Novom Sadu pored Bulevara Mihajla Pupina biti blokirana i raskrsnica tog bulevara sa Jevrejskom ulicom. Dodao je da obustava saobraćaja neće trajati dugo, ali je najavio i mogućnost radikalizacije protesta narednih dana blokiranjem prilaza najvećem gradu Vojvodine.

 

Oceni vest:
6
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Valentina

  pre 49 dana i 4 sata

  Dobro jutro, Novi Sad je blokiran pre par sati. Od službenika policije nema nikoga blizu.
  Zatvoren je Varadinski most prema centru grada i sve okolne raskrsnice.
  Jevrejska ulica za sada je prohodna.
  Traktorima i radnim mašinama su blokirali, 70% poljoprivrednika je pijano i agresivno.

  Oceni komentar:
  14
  4
 • Ištvan Varga

  pre 48 dana i 5 sati

  DEZINFORMACIJA DA JE 70% poljoprivrednika pijano

  Oceni komentar:
  1
  8
 • SNS pijonirčica

  pre 47 dana i 22 sata

  Pu, pi, kakano!

  Oceni komentar:
  1
  3
 • jovan

  pre 47 dana i 8 sati

  rayumem ogorčenost pojedinih likova bliskih vlasti i njihovu potrebu za malicioznim podmetačinama... /tipa ratari su pijani i agresivni/ setimo se Balaševićevih stihova '...pa svi što gube se ljute, to je poznata stvar....'. A ovaj put su svi aduti u njihovim rukama. Ispuni uslove ili setve neće biti... jer uslovi su sasvim realni i opravdani

  Oceni komentar:
  0
  2