SUPER UTORAK U "ARENI": Svi filmovi po ceni od 200 dinara

SUPER UTORAK U "ARENI": Svi filmovi po ceni od 200 dinara

Arena Cineplex poklanja svojim posetiocima Super utorak, 16. avgusta kada će tokom celog dana cena ulaznica za sve filmove iznositi 200 dinara. Karte su u prodaji.

Super bioskopski dan postao je tradicionalno omiljena akcija fanova Arene Cineplex koju centralni novosadski multipleks organizuje nekoliko puta godišnje.

Posetioci će imati priliku da pogledaju najaktuelnije naslove po specijalnoj ceni.

Filmovi u kojima će uživati najmlađi posetioci tokom ovog super bioskopskog dana su nastavak najveće animirane franšize svih vremena "Malci 2: Gruov početak", animirana superherojska i duhovita avantura "DC Liga Superljubimaca", nova animirana komedija "100% Vuk".

Samo neki od naslova za odrasle, koji će biti na repertoaru 16. avgusta su novi akcioni triler sa Bred Pitom u glavnoj ulozi "Brzina metka", novi triler sa Žilijet Binoš i Morganom Frimenom u glavnim ulogama "Autoput spasa", nastavak zastrašujuće sage u šokantnom horor hitu "Siroče – prvo ubistvo", uzbudljiva Marvelova avantura "Tor: Ljubav i grom", priča o kralju rokenrola "Elvis", film na koji se čekalo 36 godina sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi "Top Gan: Maverik", zvanično najbolji evropski film za decu "Leto kada sam naučila da letim" sa Klarom Hrvanović i Olgom Odanović u glavnim ulogama i mnogi drugi.

Detaljan repertoar možete pogledati na sajtu www.arenacineplex.com a zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego će biti omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Arene Cineplex.

Karte su u prodaji.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan