VUČIĆ: Neću da menjam Ustav, ovo je moj poslednji mandat

VUČIĆ: Neću da menjam Ustav, ovo je moj poslednji mandat

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće menjati Ustav Srbije kako bi mogao da bude predsednik više od dva mandata. On je rekao i da “u prvoj polovini sledeće godine” neće više biti predsednik političke partije.

Ovo je moj poslednji mandat, neću da menjam Ustav, ništa od toga… U prvoj polovini sledeće godine neću biti ni predsednik političke partije – rekao je Vučić na godišnjem obraćanju javnosti, prenosi N1info.com.

On je ocenio da će 2023. godina biti teža od 2022. u Evropi i svetu, a da će se to odraziti i na Srbiju.

Vučić je kazao da na današnji dan Srbija ima 580 miliona kubnih metara gasa, i da će kad se završi zima ostati pun Banatski Dvor, a dodatne količine gasa ostaće i u skladištu u Mađarskoj

Predsednik je najavio da će Srbija produžiti ugovor sa Mađarskom o skladištenju gasa, “da budemo spremni i za sledeću zimu”.

Govoreći o ceni struje, kazao je da će biti "druga najniža u Evropi". Najavio je i da će se državni organi boriti da održe nizak procenat nezaposlenosti, za koju je rekao da je rekordno niska.

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Ništa ne zaboravljam

    pre 449 dana i 10 sati

    Pa, po meni nije red Aleksandre da se izvučeš samo tako za 10 godina strahovlade,za uvođenje Zakona o informisanju kojim su se razmahale sve moguće vrste cenzure i zabrane javnog govora - samo prema ličnom mišljenju ovlaštenog cenzora javnih medija.
    Ni za svetsko skidanje gaća Srbiji i narodu Srbije i podilaženje svakom mogućem strancu,
    te potpunom rušenju suvereniteta jednog naroda.
    Koji je i bombardovan imao svoje JA - dok ga ti nisi počeo unižavati.
    Neke stvari su skuplje od dobrih koje uradi

    Oceni komentar:
    2
    8
  • Серафим

    pre 449 dana i 10 sati

    Значи хоће.....Раст плата и пензија му појела инфлација. Евакуација младих из Србије му смањила незапослесност. Кинези му изградили аутопутеве себи....И све што је рекао да неће...Хоће, и још како ће, а ти народе спавај и сањај тигрове.

    Oceni komentar:
    2
    5