NA METI VANDALA: Gerontološki centar dobija fizičko obezbeđenje

NA METI VANDALA: Gerontološki centar dobija fizičko obezbeđenje

Gerontološki centar "Novi Sad" često je meta izgrednika razne vrste, te nije redak slučaj da im neko obije ambulantu i pokrade računare iz kancelarije.

Kako javlja "Dnevnik", upravo zbog takvih slučajeva, kao i  činjenice da u Prihvatnu stanicu dolaze beskućnici koji su pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci te bivaju i nasilni, ta ustanova je odlučila da angažuje fizičko obezbeđenje. Ono će, navodi novosadski dnevni list, biti angažovano na godinu dana počevši od četvrtka, 15. marta. Ta usluga će stajati Gerontološki centar tri miliona dinara, a posao je dobila firma "Ipon security”.

- Gerontološki centar od samog početka postojanja ima obezbeđenje 24 časa, s tim što su do sada bili angažovani zaposleni u ustanovi, uglavnom portiri. Pošto je pojedincima istekao ugovor, a nismo u mogućnosti da ga produžemo jer, kao što je poznato, zabranjeno je zapošljavanje, bili smo prinuđeni na to da za ovu godinu unajmimo privatno obezbeđenje – kaže za "Dnevnik" direktorka te institucije Slavica Škrbić.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan