Dušan Bulut i DDOR obradovali Novosađane (FOTO)

Dušan Bulut i DDOR obradovali Novosađane (FOTO)

Film "Prati hrabre - Dušan Bulut u priči svog života", prikazan je na Trgu slobode u petak uveče. Pre projekcije, najboljem igraču basketa 3 na 3 na svetu direktor Funkcionalne oblasti za prodaju i marketing DDOR osiguranja Goran Ivanović, uručio je vaučer za međunarodno putno osiguranje.

Poznata osiguravajuća kompanija, koja je sponzor Olimpijskog komiteta Srbije i Olimpijskog tima Srbije, na ovaj način je želela da Dušan Bulut bude siguran na putovanjima koja ga očekuju u narednoj olimpijskoj godini.

 


Projekcija je održana u okviru manifestacije “Novosadski Winter Fest”. Posetioce je tokom poslepodneva zabavljao Dejan Deki Pantelić. Održano je i dečje takmičenje na kojem su izabrana tri najbolja mala basketaša. Njima je košarkašku loptu sa svojim potpisom uručio Dušan Bulut, a prisutni su od poznatog sportiste dobili i posebne autogram karte.


Dušan Bulut je zvanično najbolji igrač basketa 3 na 3 na svetu i deo našeg najboljeg tima u basketu 3 na 3 na svetu, a ova disciplina će prvi put biti i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020.

 

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan