GSP raspisao tender za snimanje promotivnih filmova i spotova

GSP raspisao tender za snimanje promotivnih filmova i spotova

JGSP "Novi Sad" objavilo je tender za promociju svojih usluga, kako postojećih, tako i onih koje tek namerava da uvede, a trebalo bi da obuhvati i snimanje promotivnog filma, šest spotova o toj firmi, kao i praćenje preduzeća na društvenim mrežama.

Ponuđač je u periodu od januara do juna 2018. godine dužan da vrši i analizu medijskih objava o JGSP, ponudi konsultantske usluge u unapređenju komunikacije sa građanima, a osim kompletne produkcije, sprovešće i dve ankete o zadovoljstvu uslugama JGSP-a i to – jednu u prvoj, a drugu u drugoj polovini naredne godine.

Rok za ponude ističe 25. decembra.

Za više informacija posetite portal eKapija.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja pošte srbije betanija novosadsko porodilište zodijak vremenska prognoza novi sad elektrovojvodina raspored sahrana novi sad Isključenje struje astrologija bez struje sahrane novi sad gradonačelnik Miloš Vučević horoskop servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode štrajk poštara novorođenčad vremenska prognoza horoskopski znaci Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija matičar novi sad bebe jkp lisje Ledena Šuma dnevni horoskop