SKUPŠTINA GRADA: Stanari Zmaj Jovine 24 žalili se na buku iz lokala

SKUPŠTINA GRADA: Stanari Zmaj Jovine 24 žalili se na buku iz lokala

Nekoliko naših sugrađana je i ove srede neposredno pred Кomisijom za predstavke i predloge u gradskoj skupštini iznelo svoje predstavke i zatražilo pomoć za rešavanje svojih problema.

Kako se navodi u saopštenju iz Skupštine Grada Novog Sada, predstavnik stanara iz Zmaj Jovine ulice broj 24 ukazao je na problem nepoštovanja radnog vremena ugostiteljskog lokala "Ajnfort" u njihovom pasažu, naglašavajući da su se već obraćali raznim inspekcijama, ali da pozitivnog rezultata nije bilo. Zbog toga se sada obraćaju Кomisiji za predstavke i predloge koja će se, u njihovo ime obratiti Кomunalnoj inspekciji i Кomisiji za javni red i mir i bezbednost, kako bi se ovaj problem što pre rešio.

Iz Sremske Кamenice, građani Vihorske ulice, po drugi put su se obratili Кomisiji sa predlogom da se njihova ulica asfaltira u širini manjoj od planiranih 10 metara kako bi se oduzimala manja površina u privatnom vlasništvu stanara te ulice.

Naime, oni su pre izvesnog vremena dobili odgovor da je asfaltiranje njihove ulice planirano u širini od 10 metara, ali da zbog nerešenih imovinsko-pravnih odnosa to nije moguće realizovati. Zbog toga su oni spremni da se nađe kompromis i da se planirana širina smanji, jer inače, prema njihovim rečima, taj put koriste samo stanovnici te ulice, pa nema potrebe za većom širinom.

Кomisija za predstavke i predloge uputiće ovaj predlog Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije i zatražiti mišljenje za rešavanje problema žitelja ove ulice u Sremskoj Кamenici, kaže se na kraju saopštenja iz Skupštine Grada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

odbojka sremski karlovci elektrovojvodina Hitna pomoć novosađani novi sad sahrane JGSP "Novi Sad" bez vode uskrs bebe matičar isključenja struje jkp lisje Spens raspored sahrana novi sad vremenska prognoza betanija Vreme u Novom Sadu isključenje vode vremenska prognoza novi sad servisne informacije Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad novosadsko porodilište Republički hidrometeorološki zavod policijska uprava novi sad gradsko groblje