"Ciklonizacija": Počela dezinfekcija okoline tržnih centara i megamarketa (VIDEO)

"Ciklonizacija": Počela dezinfekcija okoline tržnih centara i megamarketa (VIDEO)

Set preventivnih mera kojima gradska uprava štiti zdravlje i živote građana i sprečava širenje korona virusa, od sinoć. 22. marta je proširen i na tretmane dezinfekcije okoline svih tržnih centara i većih megamarketa u Novom Sadu.

Dezinfikovani su prilazi, parkinzi, mesta za kolica i garaže. Reč je o setu preventivnih mera koje koordinira gradska uprava, a sprovodi novosadska "Ciklonizacija".

 


Takođe, 20. marta se izvodila dezinfekcije keja, svih parkova, dečjih igrališta i sportskih terena.

Novi Sad, prema odluci Štaba za vanredne situacije, od 19. marta 2020. godine  u 20 časova sprovodi i svakodnevnu dezinfekciju celih blokova u okolini svih zdravstvenih ustanova na teritoriji grada. Dezinfekcija obuhvata blokove u okolini svih zdravstvenih ustanova. Takođe, obuhvaćeni su i kvartovi u okolini objekata gerontoloških centara.

Podsetimo i da "Ciklonizacija" od od 18. marta redovno izvodi tretmane dezinfekcije na otvorenom u ulicama u širem centru Novog Sada, kao i  drugim najfrekventnijim delovima grada, kao što su bulevari i važnije saobraćajnice u svim delovima grada.

Tretmani dezinfekcije na otvorenom izvode se najsavremenijim ULV generatorima sa kamiona, terenaca i automobila "Ciklonizacije". Ovi tretmani se izvode svakodnevno, i akcija će trajati sve dok, po preporuci struke, bude bilo potrebno, navode iz ovog preduzeća.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan