Gradonačelnik očekuje ostavku direktora Spensa

Gradonačelnik očekuje ostavku direktora Spensa

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević očekuje da direktor JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina" Milan Jarić danas podnese ostavku zbog havarije i zagađene vode na bazenu.

Vučević je to rekao novinarima prilikom obilaska radova na putnoj infrastrukturi u Rumenki.

On je dodao da je zbog lošeg kvaliteta vode zatvoren i bazen u SC "Slana bara" kako bi se i tamo proverila ispravnost.

– Zatvorili smo bazen na Slanoj bari' dok se ne provere sve okolnosti. Niko se neće igrati sa zdravljem građana, pre svega naše dece. Mislim da će direktor JP SPC ''Vojvodina'' podneti ostavku, jer neko mora snositi odgovornost, a javnost će o svemu što se tiče bazena biti blagovremeno obaveštena. Sa vlasnicima privatnih bazena, privrednim subjektima, razgovaramo kako bismo obezbedili alternativno rešenje za građane, o trošku Grada, pre svega za one koji se bave sportom, ali i za one koji imaju godišnje karte, i stoga se analiziraju kapaciteti takvih bazena u gradu. Činjenica je da je oprema stara 12, 13 godina, pumpa nije radila zbog kvara trafo-stanice, pa je povećan unos hlora i druge su vrednosti poremećene. Bazeni će biti zatvoreni sve dok se ne obezbede normalni uslovi za rad, to nije prijatna situacija, ali moramo da se ponašamo odgovorno – zaključio je gradonačelnik. 

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Radisav

  pre 943 dana i 13 sati

  Da li gradonacelnice ocekujete ostavku direktorke CENTRA ZA SOCIJALNI RAD NS DOBRILE CACIJE jer ako niste upoznati Centar ima najveci broj prijava i zalbi na rad u drzavi.
  *** cenzurisano ***

  Oceni komentar:
  0
  10
 • Bata Sale

  pre 943 dana i 1 sat

  Nije i ne sme biti samo voda u pitanju.Ja na SPENS,kao i mnogi sugrađani,odlazim od 1981 do danas.Žalosno je šta se dozvolilo da jedan takav,prelep sportski centar,jedan od simbola grada,polako propada a da se pri tom tu naplaćuju svi koji se nasade na vlast.SPENS godinama nije čestito i temeljno opran.

  Oceni komentar:
  0
  4
 • Milica

  pre 943 dana i 1 sat

  Sumnjiv pritisak na SPENS, imajući u vidu nameru da ga ruše.

  Oceni komentar:
  0
  5