OŠ "Branko Radičević": Razredna odgovorna za zlostavljanje dečaka

OŠ "Branko Radičević": Razredna odgovorna za zlostavljanje dečaka

Novosadska prosvetna inspekcija utvrdila je da uprava OŠ "Branko Radičević" u kojoj se nedavno desio slučaj zlostavljanja maloletnih dečaka, nije odgovorna za incident u školskom toaletu.

Inspekcija je utvrdila da je propuste u radu imala razredna starešina četvorice učenika koji su maltretirali Ž. J, učenika šestog razreda.

Prosvetna inspektorka naložila je direktoru škole da utvrdi odgovornost razrednog starešine. Na ovaj izveštaj prosvetne inspekcije škola ima rok žalbe tri dana, te će naredni potezi u ovom slučaju biti poznati po isteku tog roka.

Aktiv direktora osnovnih škola odlučivaće o premeštanju četiri nasilna učenika u četiri odvojene škole. Učenici su sada pod stalnim nadzorom.

Podsetimo, nekoliko učenika osmog razreda OŠ "Branko Radičević" mesecima su maltretirali mlađeg dečaka iz šestog razreda Ž. J, uglavnom u školskom toaletu, a o tom slučaju pisali smo OVDE.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ivan

  pre 2732 dana i 9 sati

  Krva razredna...ma dajte ljudi...a da im možda nisu krivi RODITELJI....šta oni imaju da kažu kakva su im to deca.....SVE PODRŠKE RAZREDNOM STAREŠINI...sa kakvim sve idotima i delikventima mora da se izbori...ZBOG ČEGA...pa nije ona luda da vaspita tuđu decu...najlaše je sada na nju navaliti...GDE SU IM RODITELJI, daj te NJIHOVE SLIKE, NJIHOVE ISKAZE...da li brane svoju decu...rešenje je strava...RASPODELITI IH U DRUGE ŠKOLE....majko moja..ma roditelje treba u ZATVOR pa kada se to primeni onda će i deca biti bolja...STRAŠNO, STRAŠNO ...ovo nažalost samo u SRBIJI ima verujte mi

  Oceni komentar:
  1
  15