Polaganje ispita za taksi prevoznike 4. i 6. decembra

Polaganje ispita za taksi prevoznike 4. i 6. decembra

Prijave se mogu podneti svakog radnog dana od 13 do 14 časova.

Кomisija za polaganje ispita o poznavanju propisa koji regulišu taksi-prevoz i poznavanja grada Novog Sada obavestila je kandidate da će se pismeni deo ispita o poznavanju propisa koji regulišu taksi-prevoz i o poznavanju grada Novog Sada biti održan 4. decembra, a usmeni deo ispita 6. decembra 2017. godine u zgradi Skupštine Grada Novog Sada u ulici Žarka Zrenjanina br. 2 u Novom Sadu, sa početkom u 15 časova.

Obaveštenje i obrasce prijava za polaganje ispita kandidati mogu preuzeti na portirnici u zgradi Skupštine Grada Novog Sada, u ulici Žarka Zrenjanina br. 2. Na istoj adresi, na II spratu, u kancelariji br. 40, svakog radnog dana od 13 do 14 časova mogu se podneti prijave za ispit sekretaru Кomisije u Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dnevni horoskop astrologija isključenja servisne informacije novi sad obeležavanje novosadske racije elektrovojvodina matičar novi sad jkp lisje raspored sahrana i ispraćaja raspored sahrana novi sad Spens servisne informacije bez vode sremska kamenica gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević saveti bebe novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija zodijak betanija sahrane novi sad novorođenčad horoskop Novosadska racija klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje zdravlje isključenje vode horoskopski znaci