Polaganje ispita za taksi prevoznike 4. i 6. decembra

Polaganje ispita za taksi prevoznike 4. i 6. decembra

Prijave se mogu podneti svakog radnog dana od 13 do 14 časova.

Кomisija za polaganje ispita o poznavanju propisa koji regulišu taksi-prevoz i poznavanja grada Novog Sada obavestila je kandidate da će se pismeni deo ispita o poznavanju propisa koji regulišu taksi-prevoz i o poznavanju grada Novog Sada biti održan 4. decembra, a usmeni deo ispita 6. decembra 2017. godine u zgradi Skupštine Grada Novog Sada u ulici Žarka Zrenjanina br. 2 u Novom Sadu, sa početkom u 15 časova.

Obaveštenje i obrasce prijava za polaganje ispita kandidati mogu preuzeti na portirnici u zgradi Skupštine Grada Novog Sada, u ulici Žarka Zrenjanina br. 2. Na istoj adresi, na II spratu, u kancelariji br. 40, svakog radnog dana od 13 do 14 časova mogu se podneti prijave za ispit sekretaru Кomisije u Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad horoskop Isključenje struje MUP matičar novi sad raspored sahrana novi sad bez vode jkp lisje vremenska prognoza novi sad servisne informacije novi sad RHMZ Vreme u Novom Sadu JKP Vodovod i kanalizacija horoskopski znaci javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novosađani sahrane novi sad novosadska policija bebe policija mup novi sad Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode isključenja struje novosadsko porodilište bez struje dnevni horoskop betanija