Polaganje ispita za taksi prevoznike 4. i 6. decembra

Polaganje ispita za taksi prevoznike 4. i 6. decembra

Prijave se mogu podneti svakog radnog dana od 13 do 14 časova.

Кomisija za polaganje ispita o poznavanju propisa koji regulišu taksi-prevoz i poznavanja grada Novog Sada obavestila je kandidate da će se pismeni deo ispita o poznavanju propisa koji regulišu taksi-prevoz i o poznavanju grada Novog Sada biti održan 4. decembra, a usmeni deo ispita 6. decembra 2017. godine u zgradi Skupštine Grada Novog Sada u ulici Žarka Zrenjanina br. 2 u Novom Sadu, sa početkom u 15 časova.

Obaveštenje i obrasce prijava za polaganje ispita kandidati mogu preuzeti na portirnici u zgradi Skupštine Grada Novog Sada, u ulici Žarka Zrenjanina br. 2. Na istoj adresi, na II spratu, u kancelariji br. 40, svakog radnog dana od 13 do 14 časova mogu se podneti prijave za ispit sekretaru Кomisije u Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana bez struje raspored sahrana i ispraćaja novosadski sajam bez vode novorođenčad servisne informacije novi sad JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje bebe novosadska policija klisa novosadsko porodilište JGSP "Novi Sad" matičar novi sad KCV raspored sahrana novi sad jkp lisje isključenje vode isključenja struje betanija promenada Spens elektrovojvodina šoping centar promenada sahrane novi sad Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani