VUČEVIĆ: Izgradnja sportskog hotela moguće rešenje za Spens

VUČEVIĆ: Izgradnja sportskog hotela moguće rešenje za Spens

Kako prenosi Radio-televizija Vojvodine, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je u ponedeljak 18. februara da, kada je u pitanju sudbina JP SPC "Vojvodina" još uvek nema zainteresovanih privatnika za javno-privatno partnerstvo.

Vučević je izjavio da postoji mogućnost da se izgradi sportski hotel sa dodatnim sadržajima, kao i to da se podzemne vode od tržnog centra "Promenada" iskoriste za grejanje i rashlađivanje Spensa.

- Razmišljamo, ako Grad bude bez privatnog partnera oko Spensa u narednom periodu, da vidimo kako ćemo dalje upravljati poslovnim prostorom, pre svega govorim o prostoru na prvom spratu. Postoji neka solucija, ovo nije doneta odluka, ovo je nešto što je u fazi razmišljanja, da možda deo pretvaramo u nova obdaništa, deo da pretvaramo u poslovne inkubatore za startapove. Nemojte zaboraviti da je Spens u neposrednoj blizini univerziteta, budućeg Naučno-tehnološkog parka. Ako Grad bude finansijski stabilan i snažan, ako budemo imali nove investicije, možda možemo da obezbedimo novi biznis inkubator, inkubator za startapove, da pomognemo mladim preduzetnicima i da osnažujemo preduzetnički duh – rekao je Vučević.

Gradonačelnik je izjavio i da bi, ako projekat bude završen, rekonstrukcija centra Novog Sada mogla da počne ove godine, i to uređenjem Pozorišnog trga, parternog uređenja Srpskog narodnog pozorišta i Uspenske crkve, prenela je Radio-televizija Vojvodine.

Oceni vest:
4
6

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milos

  pre 28 dana i 19 sati

  možda možemo da obezbedimo novi biznis inkubator, inkubator za startapove, da pomognemo mladim preduzetnicima i da osnažujemo preduzetnički duh-hahahaha. Pa idi ti u preduzetnike, hohstapleru, pa snazi duh. Al draza ti drzavna sluzba gde se cacka du** uziva i kadrira..

  Oceni komentar:
  3
  8
Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje bez struje bebe JKP Vodovod i kanalizacija zdravlje isključenja struje građanski protesti elektrovojvodina Mika Antić novorođenčad Vreme u Novom Sadu novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novosađani milorad kapor klisa jkp novosadska toplana novosadsko porodilište betanija matičar glaukom telep bez vode isključenje vode Miroslav Antić servisne informacije novi sad jkp čistoća Republički hidrometeorološki zavod