VUČEVIĆ: Izgradnja sportskog hotela moguće rešenje za Spens

VUČEVIĆ: Izgradnja sportskog hotela moguće rešenje za Spens

Kako prenosi Radio-televizija Vojvodine, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je u ponedeljak 18. februara da, kada je u pitanju sudbina JP SPC "Vojvodina" još uvek nema zainteresovanih privatnika za javno-privatno partnerstvo.

Vučević je izjavio da postoji mogućnost da se izgradi sportski hotel sa dodatnim sadržajima, kao i to da se podzemne vode od tržnog centra "Promenada" iskoriste za grejanje i rashlađivanje Spensa.

- Razmišljamo, ako Grad bude bez privatnog partnera oko Spensa u narednom periodu, da vidimo kako ćemo dalje upravljati poslovnim prostorom, pre svega govorim o prostoru na prvom spratu. Postoji neka solucija, ovo nije doneta odluka, ovo je nešto što je u fazi razmišljanja, da možda deo pretvaramo u nova obdaništa, deo da pretvaramo u poslovne inkubatore za startapove. Nemojte zaboraviti da je Spens u neposrednoj blizini univerziteta, budućeg Naučno-tehnološkog parka. Ako Grad bude finansijski stabilan i snažan, ako budemo imali nove investicije, možda možemo da obezbedimo novi biznis inkubator, inkubator za startapove, da pomognemo mladim preduzetnicima i da osnažujemo preduzetnički duh – rekao je Vučević.

Gradonačelnik je izjavio i da bi, ako projekat bude završen, rekonstrukcija centra Novog Sada mogla da počne ove godine, i to uređenjem Pozorišnog trga, parternog uređenja Srpskog narodnog pozorišta i Uspenske crkve, prenela je Radio-televizija Vojvodine.

Oceni vest:
4
6

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milos

  pre 297 dana i 13 sati

  možda možemo da obezbedimo novi biznis inkubator, inkubator za startapove, da pomognemo mladim preduzetnicima i da osnažujemo preduzetnički duh-hahahaha. Pa idi ti u preduzetnike, hohstapleru, pa snazi duh. Al draza ti drzavna sluzba gde se cacka du** uziva i kadrira..

  Oceni komentar:
  3
  8
štrajk poštara Elektrodistribucija Novi Sad štrajk u pošti betanija Spens isključenja struje dnevni horoskop bebe Isključenje struje horoskopski znaci astrologija servisne informacije novi sad pošte srbije elektrovojvodina novosadsko porodilište zodijak obustava rada bez vode bez struje horoskop isključenje vode sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije Bukovac jkp lisje raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad