ARENA CINEPLEX: Anđelka Prpić ambasadorka 12. Kids Festa (FOTO)

ARENA CINEPLEX: Anđelka Prpić ambasadorka 12. Kids Festa (FOTO)

Beogradska glumica ambasadorka je 12. Dečijeg filmskog festivala Kids Fest, koji će ove godine biti održan u periodu od 24. do 30. oktobra u Areni Cineplex, kao i u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i u još trideset gradova širom zemlje.

Ambasadorku 12. Kids Festa, Anđelku Prpić, domaća publika prvenstveno zna po glavnim ulogama u serijama "Andrija i Anđelka" i "Žene sa Dedinja". Glumica poznata po svojoj duhovitosti, spontanosti i harizmatičnosti, sa oduševljenjem je prihvatila da bude ambasadorka ovog filmskog festivala za decu i pozvala je najmlađe da zavire u čudesni filmski svet:

- Hajde da svi zajedno filmujemo u ritmu sreće na 12. Kids Festu i posetimo neke od naših omiljenih bioskopa gde ćemo pogledati najinteresantnije filmove. Šta kažete na priču o jednom neobičnom učitelju koji se pretvara, ni manje ni više nego u ŽABU? Ili da pogledamo najbolje nastavke čuvenih franšiza "Ledeno doba", "Kung Fu Panda", "Alvin i veverice"? Tinejdžosi, ne brinite! Imamo i poseban program samo za vas! – poručila je glumica na pres konferenciji u Areni.

Kids Fest ove godine nudi bogatiji filmski program, obimniji radioničarki sadržaj i nove bioskopske sale. 20 filmova, raspoređenih u 2 programa – poručuje se u saopštenju organizatora.
 

MARION KOTIJAR ZA TINEJDŽERE: Po prvi put ove godine, Kids Fest uvodi novi, Teen program, namenjen deci uzrasta od 12 do 18 godina. Među ostvarenjima koja će se naći u Teen selekciji, organizatori ističu film Odiseja, čuvenog francuskog reditelja i scenariste Žeroma Sala, aktuelni film vizionarskog reditelja Tima Bartona  "Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu 3D", kao i francuski film "Avril i neverovatni svet", koji će biti titlovan, tako da ćemo imati priliku da čujemo Marion Kotijar koja pozajmljuje glas glavnoj junakinji.

Kada govorimo o programu, biće prikazano čak 15 filmova i to iz Norveške, Holandije, Belgije, Francuske, Češke među kojima su priče o prijateljstvu, odrastanju, porodici. Među filmovima biće prikazani nastavak najgledanijeg filma na 10. Kids festu – "Bela i Sebastijan", zatim priča o nekad najboljim komšijama, film "Pat i Mat", potom jedan od najgledanijih filmova svih vremena – "Ledeno doba: Veliki udar", kao i najnoviji film studija Dreamworks Animation, "Trolovi", koji će otvoriti ovogodišnji festival, čiju satnicu možete pogledati OVDE.

Više informacija o samom festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA i to na adresi http://www.kids-fest.com.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan