FOTO: Održan treći Novosadski noćni bazar na SPENS-u

FOTO: Održan treći Novosadski noćni bazar na SPENS-u

Treći Novosadski noćni bazar počeo je u petak u 18 časova na Spensu. Ove godine je učestvovalo 272 izlagača koji se bave proizvodnjom hrane, pića, umetničkih dela, unikatne garderobe, obuće, nakita i nameštaja.

Bombone, kolači, sapuni, nakit, garderoba i mnoštvo drugih proizvoda stvorili su veliku gužvu na prvom spratu Spensa. Hoće li se posećenost moći izjednačiti sa profitom?

"Ovo je jedna od mera na promocijama i manifestacijama, a Grad kroz druge naše mere i programe zapošljavanja pre svega pomažemo koliko je u našoj mogućnosti. Za sledeću godinu planiramo i neke od novih mera tako da jesu mali preduzetnici u našem fokusu", rekao je Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu.

Osim okupljanja malih proizvođača, umetnika i kreativaca, u okviru bazara su održane tri humanitarne akcije.

"Jedna je za Sigurnu žensku kuću u Novom Sadu, smatramo da je to u ovom momentu najugroženija populacija, svi izlagači će se odreći nekog od svojih proizvoda u humanitarne svrhe. Isto tako za malu Nađu da što pre ozdravi prodavaće se narukvice za nju i za decu iz socijalno ugroženih porodica će se skupljaju igračke koje će im biti naknadno uručene", rekla je Marija Radojčić, Novosadski noćni bazar.

U okviru manifestacije održan je i koncert grupe Drum&zez i nastup DJ Fakira, a u gastronomskom delu posetioce su zabavljali tamburaši.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

prognoza vremena novosadska policija istraživanje tajne horoskopa bebe betanija servisne informacije novi sad Isključenje struje Elektrodistribucija Novi Sad klinika za ginekologiju i akušerstvo novi sad isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu zdravlje bez struje vremenska prognoza novi sad Spens horoskop novosadsko porodilište bez vode novosađani gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija horoskopski znaci vojvodina ns seme elektrovojvodina jkp novosadska toplana novorođenčad isključenje vode