FOTO: Održan treći Novosadski noćni bazar na SPENS-u

FOTO: Održan treći Novosadski noćni bazar na SPENS-u

Treći Novosadski noćni bazar počeo je u petak u 18 časova na Spensu. Ove godine je učestvovalo 272 izlagača koji se bave proizvodnjom hrane, pića, umetničkih dela, unikatne garderobe, obuće, nakita i nameštaja.

Bombone, kolači, sapuni, nakit, garderoba i mnoštvo drugih proizvoda stvorili su veliku gužvu na prvom spratu Spensa. Hoće li se posećenost moći izjednačiti sa profitom?

"Ovo je jedna od mera na promocijama i manifestacijama, a Grad kroz druge naše mere i programe zapošljavanja pre svega pomažemo koliko je u našoj mogućnosti. Za sledeću godinu planiramo i neke od novih mera tako da jesu mali preduzetnici u našem fokusu", rekao je Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu.

Osim okupljanja malih proizvođača, umetnika i kreativaca, u okviru bazara su održane tri humanitarne akcije.

"Jedna je za Sigurnu žensku kuću u Novom Sadu, smatramo da je to u ovom momentu najugroženija populacija, svi izlagači će se odreći nekog od svojih proizvoda u humanitarne svrhe. Isto tako za malu Nađu da što pre ozdravi prodavaće se narukvice za nju i za decu iz socijalno ugroženih porodica će se skupljaju igračke koje će im biti naknadno uručene", rekla je Marija Radojčić, Novosadski noćni bazar.

U okviru manifestacije održan je i koncert grupe Drum&zez i nastup DJ Fakira, a u gastronomskom delu posetioce su zabavljali tamburaši.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan