GRANIČNI PRELAZI: Čekanje na Batrovcima nekoliko sati

GRANIČNI PRELAZI: Čekanje na Batrovcima nekoliko sati

Na putevima u Srbiji povećan je broj vozila, a prema poslednjima podacima Uprave granične policije na Horgošu se čeka oko dva sata.

Na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje formirane su kolone, a zadržavanje je višesatno. Na Kelebiji se čeka oko sat vremena, saopštio je AMSS a prenosi Radio televizija Vojvodine.

Na Gostunu sa Crnom Gorom zadržavanja su oko 40 minuta, dok je saobraćaj za sada samo pojačan na granici sa Makedonijom i Bugarskom, ali vreme čekanja se često menja u toku vikenda.

AMSS savetuje da se ka Hrvatskoj koriste granični prelazi Šid, Sot ili Bačka Palanka, a sa Mađarskom Bački Breg. Prelazi Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II otvoreni su od 7-19 sati, ali su i na ovim manjim prelazima moguća duža zadržavanja u toku dana.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod Spens isključenje vode dan državnosti smeće bebe novosadsko porodilište vremenska prognoza struja Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje novosađani dan zaljubljenih JKP Vodovod i kanalizacija JGSP "Novi Sad" Srbija bez vode jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu bez struje betanija zdravlje klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novi sad novi sad Vreme u Srbiji servisne informacije novi sad novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević