Raspisan konkurs za uređenje "urbanih džepova" na četiri lokacije u Novom Sadu

Raspisan konkurs za uređenje "urbanih džepova" na četiri lokacije u Novom Sadu

Fondacija "Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture" raspisala je urbanističko-arhitektonski konkurs za uređenje malih javnih prostora pod nazivom "Nova mesta", na koji svoje ideje i projekte do 19. jula 2021. godine može da preda stručna javnost.

Pravo učešća imaju sva stručna pravna i privatna lica što podrazumeva arhitekte, urbaniste, pejzažne arhitekte, kao i studente iz tih oblasti, saopštila je danas pres služba Grada  Novog Sada.

Konkurs sprovodi "DaNS" – društvo arhitekata Novog Sada, sa cilјem da se kroz valorizaciju više pristiglih idejnih rešenja iznađe ono najkvalitetnije za uređenje tzv. urbanih džepova na četiri lokacije u Novom Sadu, uz isplatu nagrada autorima najbolјih radova.

Reč je o lokacijama Trg Galerija, Park – Skupština Autonomne Pokrajine Vojvodine, Vidikovac – most Slobode i deo zelene površine uz Bulevar patrijarha Pavla.. 

Konkursnu dokumentaciju za nabavku usluge izrade urbanističko-arhitektonskog rešenja za uređenje novih mesta u Novom Sadu u postupku nabavke – konkurs za dizajn zainteresovani mogu pronaći na Portalu javnih nabavki, kao i na internet stranici fondacije "Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture".

Informacije o samom konkursu takođe se mogu pročitati ili preuzeti u PDF formatu NA OVOM LINKU

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan