Srbija donirala milion evra za obnovu Notr Dama

Srbija donirala milion evra za obnovu Notr Dama

Vlada Srbije uputila je danas Republici Francuskoj finansijsku pomoć u iznosu od milion evra za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, koja je teško oštećena u katastrofalnom požaru u noći 15. aprila ove godine.

Ovom odlukom potvrđuje se vekovno prijateljstvo sa francuskim narodom i izražava želja da se simbol francuske i svetske civilizacije što pre obnovi i otvori ovaj hram kulture i umetnosti za sve svoje buduće poklonike, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima posle sednice vlade.

Oceni vest:
2
17

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marina

  pre 84 dana i 9 sati

  Nemam ništa protiv ove donacije, ali zašto nema para za vrtiće i škole, nego roditelji plaćaju renoviranje? Zašto se ne pomogne bolesnoj deci, nego mi plaćamo SMSovima? Zašto nema para za izgradnju još jedne škole na Telepu?

  Oceni komentar:
  2
  15
 • Milena

  pre 84 dana i 3 sata

  Ma rasipajte se. Pomozite jadnoj Francuskoj, imamo mi dovoljno bolnica, medicinskih uredjaja, vrtica...

  Oceni komentar:
  1
  8
 • Kako je ovo licemerno...

  pre 83 dana i 15 sati

  ... i bezobrazno prema ovoj našoj jadnoj i razjebanoj zemlji :( Koliko je vekova prošlo od kada su nas naši "prijatelji" (zajedno sa još nekim "prijateljima") izbombardovali? Znam sigurno da nismo zaboravili jer AV laje na svakoj godišnjici bombardovanja na zločinačku NATO kamarilu a posle samo par dana uplaćuje im milion evra :( Srbija će da pomaže obnovi njihovog "hrama kulture i umetnosti" a naše hramove ko grebe :( Voleo bih da mi neko iz Vlade izvuče približnu cifru koliko je Francuska uložila u obnovu izbombardovanih "hramova" u Srbiji? Ne moramo ulaziti u detalje kolika je bila direktna i indirektna šteta tog bombardovanja (da ne pričamo da životi nemaju cenu) i svih prijašnjih i potonjih akcija naših vajnih "prijatelja", samo neka mi kažu koliko su nam dali para? Dabogda vam se svima, koji ste digli rukicu za ovu sprdačinu, zapalila kuća a Francuska vam pomogla :D

  Oceni komentar:
  0
  5
matičar novi sad betanija sahrane JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje Elektrodistribucija Novi Sad novosađani raspored sahrana novi sad horoskop detelinara Vreme u Srbiji nevreme protest jkp lisje horoskopski znaci Vreme u Novom Sadu javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode bebe Republički hidrometeorološki zavod isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad gradsko groblje novosadsko porodilište bez struje novorođenčad servisne informacije isključenja struje elektrovojvodina