Srbija donirala milion evra za obnovu Notr Dama

Srbija donirala milion evra za obnovu Notr Dama

Vlada Srbije uputila je danas Republici Francuskoj finansijsku pomoć u iznosu od milion evra za obnovu katedrale Notr Dam u Parizu, koja je teško oštećena u katastrofalnom požaru u noći 15. aprila ove godine.

Ovom odlukom potvrđuje se vekovno prijateljstvo sa francuskim narodom i izražava želja da se simbol francuske i svetske civilizacije što pre obnovi i otvori ovaj hram kulture i umetnosti za sve svoje buduće poklonike, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima posle sednice vlade.

Oceni vest:
2
17

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marina

  pre 153 dana i 9 sati

  Nemam ništa protiv ove donacije, ali zašto nema para za vrtiće i škole, nego roditelji plaćaju renoviranje? Zašto se ne pomogne bolesnoj deci, nego mi plaćamo SMSovima? Zašto nema para za izgradnju još jedne škole na Telepu?

  Oceni komentar:
  2
  15
 • Milena

  pre 153 dana i 3 sata

  Ma rasipajte se. Pomozite jadnoj Francuskoj, imamo mi dovoljno bolnica, medicinskih uredjaja, vrtica...

  Oceni komentar:
  1
  8
 • Kako je ovo licemerno...

  pre 152 dana i 15 sati

  ... i bezobrazno prema ovoj našoj jadnoj i razjebanoj zemlji :( Koliko je vekova prošlo od kada su nas naši "prijatelji" (zajedno sa još nekim "prijateljima") izbombardovali? Znam sigurno da nismo zaboravili jer AV laje na svakoj godišnjici bombardovanja na zločinačku NATO kamarilu a posle samo par dana uplaćuje im milion evra :( Srbija će da pomaže obnovi njihovog "hrama kulture i umetnosti" a naše hramove ko grebe :( Voleo bih da mi neko iz Vlade izvuče približnu cifru koliko je Francuska uložila u obnovu izbombardovanih "hramova" u Srbiji? Ne moramo ulaziti u detalje kolika je bila direktna i indirektna šteta tog bombardovanja (da ne pričamo da životi nemaju cenu) i svih prijašnjih i potonjih akcija naših vajnih "prijatelja", samo neka mi kažu koliko su nam dali para? Dabogda vam se svima, koji ste digli rukicu za ovu sprdačinu, zapalila kuća a Francuska vam pomogla :D

  Oceni komentar:
  0
  5
gradsko groblje Spens isključenja struje servisne informacije novi sad bez vode JKP Vodovod i kanalizacija havarija na vodovodu bez struje elektrovojvodina novorođenčad lisje jkp lisje servisne informacije vodovod Voša novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad Daško i Mlađa radosne vesti betanija odbojka vremenska prognoza almaško groblje smanjen pritisak vode memorijal velikana OK Vojvodina Elektrodistribucija Novi Sad bebe sahrane novi sad groblje